Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 05057278475(mesai saatleri içinde)
WEB https://bayrakliertugrulgaziiho.meb.k12.tr
Adres : Osman Gazi Mah. 616/7 Sk No4 Bayraklı İZMİR NotOsman Çınar Ortaokulu Bahçesi
VİZYON : Milli ve Manevi değerleri özümsemiş, kültürler arası farklara saygılı, sosyal, kültürel ve bilim alanlarında başarılı fertler yetiştiren model bir okul olmak.
MİSYON : İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa, kültürler arası farklara saygı duyan ve anlayışlı; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmek için yüksek inancımız ve azimli kadromuzla varız.
BAŞARILAR : Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye´de düzenlenen havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali 2019 kapsamında düzenlenen İnsanlık Yararına Teknoloji yarışmasında finale kaldık.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 09.10-15.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Eshot minibüs
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 9,3 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Bocce, Basketbol, Futbol, Karate turnuvalarına katılım
Bilimsel Etkinlikler : Uluslararası Teknofest yarışmalarına katılım, İnsansız hava aracı yarışmalarına hazırlanma ve katılım, İnovatif projeler hazırlama, İzmir İmam hatip robotik ve kodlama günlerine projeler hazırlama, TÜBİTAK projelerimiz ile okul fuarına ve yarışmalara katılım